-

By KlipKlap

Har du også ligesom stifteren af By KlipKlap, Pia Lauritsen, tænkt, at der mangler et møbel, hvor dine børn kan udvikle og styrke sine motoriske evner? Har du også ledt side op og side ned efter et stort, blødt møbel, der på samme tid med at være elegant og smart i indretningen også er en stor, motorisk og langtidsholdbar legeplads for dit barn?

NU er løsningen kommet her i vores webshop på bolignyt.dk, for Pia Lauritsen, stifteren af By KlipKlap, har udviklet multifunktionelle møbler og madrasser, der både fungerer, som en sjov og dekorativ detalje i dit hjem samtidig med, at dit barn uhæmmet kan lege i møblerne. De multifunktionelle møbler fra By KlipKlap er for hele familien. Hele missionen bag mærket er at skabe møbler, der inviterer til, at børn kan udvikle deres motorik, så de oplever glæde ved at udvikle sine fysiske og motoriske færdigheder.

Denne idé er vi helt vilde med på bolignyt.dk, og derfor synes vi selvfølgelig også, at vores kunder skal have muligheden for at få fingrene i disse geniale, multifunktionelle møbler.

Her i webshoppen kan du blandt andet købe de fantastiske 3folds madrasser, som er helt ideel til en tumle hule eller hyggeplads for børnene. Desuden kan madrasserne anvendes som en ekstra sengeplads eller en skøn sofa i din stue. Derudover kan du også nu få fingrene i den fine klip klap kids chair, som pga. sin lave højde, er anvendelig, så snart barnet selv kan sidde. Denne skønne stol sparer samtidig dig for en masse kræfter ift. at løfte barnet op i en stol, idet barnet selv kan sætte sig op i den. Stolen fås i forskellige størrelser alt efter dit barn.

Skynd dig at få fingrene i disse geniale møbler fra By Klipklap og gør dit hjem multifunktionelt, så hele familien kan være med.

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)