-

Coral Lampe - white 1 side - Ø40 cm

Pris: 3.295,00 kr

Specialpris 1.999,00 kr

Lagerstatus: På lager

EAN: 9421028690270


Coral Pendel er den spændende serie af belysning fra David Trubridge. Lamperne leveres usamlet for at mindske belastningen på miljøet, men ellers er der rent faktisk fokus på alle processer i produktionen, lige fra råvarer til emballage. 

For lampernes design spiller naturen også ind, da den har været inspirationen til formerne. Flax serien får sit sirlige mønster fra hør planten, Coral fra koraller og Floral får det sjovt nok fra en smuk blomst, som David lod forføre af på en vandretur. 

Coral Pendelen findes i forskellige størrelser og farver, men der kan også skabes spændende kombinationer når der sættes sammen på tværs af de forskellige serier. Vi har alle hos Lampemesteren skulle samle mindst én lampe så vi selv har prøvet det, og nej det er ikke svært. Husk blot at følge anvisningerne nøje, og tag dig god tid. Lav en god kop kaffe, læs anvisningerne igennem og gå derefter i gang. Er det solskin kan der benyttes en køligt glas hvidvin tilsat lidt lun terrasse. 

Pendlen, Coral, fra David Trubridge er inspireret af koralrev, hvor mange strukturer gør sig gældende. For David Trubridge er bæredygtighed en inspirationskilde til både design og produkt, derfor tager mange af hans designs udgangspunkt i naturen. Pendlen leveres som samlesæt for at reducere ressourcespild ved transport.


jw3cvhojarkczpe9knjDesign 
David Trubridge for David Trubridge 

vi har også en fysisk butik
honer

du kan altid ringe på telefonnummer:

Tlf. +45 86 32 19 00

Mail:web@bolignyt.dk


Mandag-fredag

10:00-17:30

Lørdag:

10:00 - 14:00