-

By Lassen

Ønsker du at skabe et elegant og tidløst udtryk i din bolig med stilfulde og klassiske designvarer? Er du til ægte dansk håndværk og eksklusivitet? Med et eller flere produkter fra det ikoniske designmærke By Lassen er du med til at dekorere dit hjem med et stilrent og klassisk look. De arkitektoniske og rene linjer samt den høje kvalitet er med til at bringe Skandinavien ind i din boligindretning.

Her i webshoppen hos bolignyt.dk finder du et bredt sortiment af designvarer fra By Lassen. Her finder du alt fra den populære og tidløse Kubus stage til flotte plaids. Med et produkt fra By Lassen er du sikret flot håndværk, der er fremstillet lokalt i Holstebro. I Holstebro værnes der om det høje kvalitetsniveau og de håndværksmæssige traditioner, der går mange år tilbage i By Lassens historie.

By Lassen er en dansk designvirksomhed. Navnet er opstået fra den Mogens Lassen, som var manden bag den berømte Kubus stage. I 1962 færdiggjorde han den endelige opskrift på noget, der viste sig at ville blive en sand klassiker. Kubus stagen havde været mange år undervejs. Mogens Lassen har nøje udtænkt matematiske formler mellem stagernes sider. Intet er overladt til tilfældighederne hverken med Kubus stagen eller noget andet design fra By Lassen.

I dag er By Lassen nemlig meget mere end bare de klassiske lysestager. By Lassen producerer et kæmpe sortiment af varer, der alle har det rene, skandinaviske udtryk samt de flotte detaljer i sig.

Her på bolignyt.dk kan du finde et bredt udvalg af de flotte, arkitektoniske varer.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 97

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 97

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3