-

Boliginteriør valgt med hjertet

Design interiørVelkommen i vores særlige univers af boliginteriør og design. Her hos Bolig Nyt ønsker vi, at du føler dig hjemme, uanset om det er i vores fysiske butik i Grenaa eller på vores webshop.

Når du træder indenfor, vil du opleve en inspirerende stemning med et unikt Bolig Nyt-DNA. På hylderne finder du interiør, vi har valgt, fordi vi kan se mulighederne – ikke kun fordi de er oppe i tiden, men fordi vi kan lide dem. Mit navn er Hanne, og jeg glæder mig til at inspirere dig til en personlig indretning med kant og en kærlig omtanke for miljøet.

Blandt det store udvalg finder du:

 

Nordisk hygge og design

Hygge og design må meget gerne gå op i en højere enhed. Hos Bolig Nyt sørger vi for lige dele hygge/hjemlig stemning og trendsættende design, som ofte har nordiske rødder.

Gå på opdagelse i de mange kroge, vi har indrettet i butikken. Her kan du undersøge tingene på hylderne, prøve de lækre møbler og dufte til de farverige, tørrede blomster. Vil du mærke efter, om en bestemt lampe, dekoration, plakat eller lignende er det helt rigtige valg til din indretning? Så kan du låne et udvalg med hjem. 

 

 

Tørrede blomster Bolig NytVaser hos Bolig Nyt

Foruden mig kan du også møde i Christina, Mathilde, Ellen & Mette i butikken. Vi deler vores passion om boligindretning, trends og tendenser med vores kunder og kan godt lide at guide/hjælpe til det du kan lide i det hjem. Følg med i vores hverdag og få de nyeste trends, tips og sparring til indretning på Facebook og Instagram. 

Tilmeld dig også vores nyhedsbrev, hvor du er blandt de første til at få nyheder, særlige tilbud og rabatter online og i butikken.

 

Varme hilsner fra

Hanne

Hanne fra Bolig Nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her bor vi:

Bolig Nyt, Søndergade 2, 8500  Grenaa

Åbningstider:

Mandag til fredag 10:00 til 17:30

Lørdag 10:00 til 14:00

 

Bankforbindelse:

Nordea   reg. 2690   Kontonr. 9080101383

Cvr: 37453943

Der kan ikke betales med kontooverførsel medmindre det er aftalt.

Levering: Gratis levering ved køb for minimum 500,-

Fortrydelsesret: Køb af BoligNyt gavekort online kan ikke fortrydes i henhold til Forbrugeraftalelovens kapitel 4, når bestillingen af gavekortet er afgivet