-

SACK it - WOOFit, Bluetooth Snowwite

599,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Oplevelsen med SACKit's WOOFit højtaler starter allerede, når du tager den ud af æsken. Du mærker øjeblikkeligt, at det er kram. Den er tung, designet er flot, luksuriøs og minimalistisk, og materialerne er tydeligvis af god kvalitet. Men den helt store overraskelse kommer, når du tænder WOOFit. For lyden er imponerende klar og stor!
WOOFit højtaleren fra SACKit er ikke mindre end en revolutionerende mini højtaler og et hit blandt anmeldere og brugere. WOOFit har da også en velfortjent placering som "bedst i test"
I WOOFit er højtaler og subwoofer bygget sammen i ét. Nyd synet af den vibrerende membran, når den dybe, kraftfulde bas forlader højtaleren. Den klare lyd i WOOFit vil imponere enhver. Hvem kunne tro, at så klar og stor en lyd kan komme fra så lille en højtaler?
Afspil WOOFit højtaleren trådløst via bluetooth fra din smartphone, computer eller dit tv i tre timer på blot en opladning. Lyt til den indbyggede FM-radio, eller kobl WOOFit til dit dyre hi-fi-anlæg som bluetooth music reciever, og giv det nyt liv med adgang til musik på internettet.
Tag den med i haven, i skoven, på stranden, på badeværelset… Kun fantasien sætter grænsen!
WOOFit er trådløs og holder op til 3 timer på en opladning.

Du kan tilslutte denne lille luksuriøse højtaler med enhver enhed, der indeholder bluetooth. WOOFit har det hele – og ikke mindst uforglemmelig lyd. WOOFit er velegnet til iPad, iPod, iPhone, Mp3 afspiller, alle andre Smartphones og alle enheder der indeholder Bluetooth
Har du først hørt lyden fra WOOFit mini højtaler, så er der ingen vej tilbage. Du vil elske den.

WOOFit er en lille sværvægter med stor lyd!

- Trådløs via bluetooth. Egnet til iPad, iPod, iPhone, Mp3 afspiller, alle andre Smartphones og alle enheder der indeholder Bluetooth
- FM radiofunktion
- Rækkevidde på op til 15 meter
- Indbygget mikrofon til håndfri telefonsamtaler.
- WOOFit opladerkabel medfølger.

Størrelse: H:5.5 cm x Ø:6 cm
Vægt: 250 gram
Farve: Snowwhite

vi har også en fysisk butik
honer

du kan altid ringe på telefonnummer:

Tlf. +45 86 32 19 00

Mail:web@bolignyt.dk


Mandag-fredag

10:00-17:30

Lørdag:

10:00 - 14:00