-

Plaider

Står du og mangler et nyt og klassisk plaid til dit hjem? Er du til farver og flotte mønstre eller bare til det helt neutrale, så har vi her i webshoppen på bolignyt.dk lige noget til din smag. Hay har designet forskellig plaids, som både med sine gode materialer er varme og rare at sidde med og samtidig dekorative til dit hjem. Plaider er altid godt at eje! Hvad enten det er om vinteren, hvor man skal holdes varm hjemme i stuerne med et varmt uldplaid, eller de kølige sommeraftener på terrassen, hvor et luftigt plaid gør godt. Hay har designet begge dele, og her på bolignyt.dk, kan du finde lidt af hvert. 

Det smukke ”Crinkle” plaid er fremstillet i 100 % bomuld, hvilket gør, at den føles dejlig blød mod din hud. Plaiden kan fås i forskellige farvenuancer og kan bruges både i stuen, på børneværelset eller på de kølige sommeraftener i haven. Med ”Crinkle-plaiden” er det kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til, hvor plaiden skal placeres i dit hjem!

I øvrigt har vi også her i webshoppen ”Hay Plus9 Plaid”, som er fremstillet i 100 % merino uld. Derfor er dette plaid perfekt til at varme dig på en kold vinterdag. Desuden er tæppet designet med det flotteste mønster, der vil være med til at skabe liv og kontrast i dit hjem.

Vi har i øvrigt mange andre forskellige plaids fra Hay, der alle er fremstillet i gode kvalitetsmaterialer og samtidig med et smukt design.

Så ligegyldigt hvad du står og mangler, så er det at finde her i webshoppen på bolignyt.dk. Vi garanterer, at du med et Hay plaid både får et stilrent hjem og hyggelige stunder.

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)