-

Nobili

Hver dag kommer vi et skridt tættere på jul, så hver dag er en ny anledning til at købe smukt julepynt i tidløst og enkelt design. Kähler har virkelig formået at leve op til denne idé om, at julepynt skal være tidløst og noget, der kan tages frem hvert eneste år og aldrig gå af mode. Med den smukke serie, som Kähler har langeret, Kähler Nobili, har Kähler endnu engang ramt plet, når det kommer til dekorativt og smukt design.

Nobili er nemlig en serie af eksklusivt og moderne julepynt. Lysestagerne er udviklet med inspiration fra de nordiske skove. Derfor får du et stykke af skandinavien ind i din stue, hver gang du køber et produkt. Serien er designet af Mette Bache og Barbara Bendix Becker i samarbejde med Kähler.

De smukke Nobili lysestager fra Kähler er er uden tvivl den hyggeligste og fineste lyskilde, du kan have i din stue til jul. Med former som snebolde og juletræer flytter julen ind i dit hjem med lys og varme på den aller hyggeligste måde. Lysestagerne spreder det fineste lys fra de mange, små håndskårne huller. Desuden er lysestagerne fremstillet med en keramisk overflade, hvorfor den har et naturligt og rent udtryk.

De elegante julekugler fra Kähler er også at finde i vores webshop på bolignyt.dk. Med den unikke glasur i rolige farver skaber julekuglerne en fredelig og afdæmpet julestemning i dit hje.

Så hvis du vil invitere lys, hygge, varme og tidløshed ind i dit hjem hvert eneste år til jul, så er det nu, du skal slå til. Nobili serien fortolker nemlig den klassiske julepynt på en unik måde, som gør dit hjem moderne og eksklusivt.

Husk, at julen varer lige til påske, så lysestagerne og julekuglerne kan hænge frit i dit hjem mange måneder frem. Så find julestemningen frem og køb én af disse fine designs her på bolignyt.dk.

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)