-

Sengetæpper

Vil du have fingrene i en sand bestseller og samtidig give dit soveværelse et dekorativt, stilrent og klassisk look samtidig med, at du får soveværelset ryddeligt at se på? Er du til livlige farver eller til det mere neutrale? Så er et af vore Hay Sengetæpper lige dét, du bare må eje! For med et Hay Sengetæppe kan du nemlig kombinere det hele: farver eller det mere neutrale og et ryddeligt, stilrent og dekorativt soveværelse.

Et sengetæppe fra Hay er et stilrent og klassisk pift til dit hjem, der både skaber en ryddelig og stilren atmosfære. Her i webshoppen på bolignyt.dk kan du erhverve flere forskellige slags af det populære ”Hay Mega Dot sengetæppe”.

Den tidløse bestseller, Mega Dot sengetæppet, kan i vores webshop fås i forskellige nuancer og to størrelser. Sengetæppet kan bruges i alle hjem pga. sit meget klassiske udtryk. Det er både blødt, og så er det lækkert at se på. Desuden er tæppet vendbart. Alle Mega Dot sengetæpperne består nemlig af to forskellige farver, der gør det muligt for dig at ændre udtrykket i dit soveværelse alt efter, hvilken farve, du vælger.

Så om du bare leder efter et sengetæppe til at smide over den ikke-redte seng, du ikke lige fik nået at redde på de travle morgener, eller hvis du leder efter et sengetæppe, der kan give dit soveværelse et stilrent og smart touch. Så er det her i webshoppen på bolignyt.dk, du skal slå til og finde det sengetæppe, der passer til dit hjem.

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)